Smykkerne fra InkaDesign har en speciel historie

Pressemeddelelse:

InkaDesigns smykker bærer historien fra de gamle Inkaer, såsom spiralen og inkaernes fire hellige kraftdyr. Smykkerne indeholder alle de symboler og betydninger, som inkaerne og deres efterkommere brugte – og bruger – i deres liv med naturen og den levende energi som omkranser og er i os alle.

Du kan finde mange smukke, flotte smykker i dag, men det er ikke alle der har en betydning. Det har InkaDesigns smykker. De bærer symbolerne fra de gamle Inkaer.

I harmoni med Moder Jord

Dengang man levede totalt i harmoni med Moder Jord, Pachamama, som inkaerne kalder hende. Moder Jord er den feminine kraft, hende kan vi spørge til råds og vi kan give hende al vores tunge energi og få let og fin energi tilbage af hende. Pachamamas symbol er spiralen.

Vejledt af dyrenes kraft

Despacho Ceremoni, Vindenes Tempel, Ollantaytambo, Peru 2011

Despacho Ceremoni, Vindenes Tempel, Ollantaytambo, Peru 2011

Dengang lærte man af dyrene, blev vejledt af deres kraft og unikke egenskaber. Man mediterede på dem og bad til dem, man hidkaldte dem og spurgte dem til råds ren spirituelt.

De hellige kraftdyr kaldes Trilogien. Inkaernes efterkommere bruger stadig Trilogien meget. Og det ses i deres smykker i dag. Trilogien består af Kondoren, Pumaen og Slangen. I virkeligheden er der også et fjerde dyr med i Trilogien, nemlig Kolibrien.

Disse hellige kraftdyr finder vi mange steder i Peru og i hele det gamle Inkarige. Både i levende live, men også i form af huler, udskæringer i klipper, arkitektoniske områder m.fl.

Inkariget strakte dengang sig over hele Peru, det meste af Ecuador, Bolivia og store dele af Chile og Argentina. Indtil spanierne erobrede og destruerede inkariget i 1532.

Stadig i dag arbejder shamaner og Qero-præster med dyrene og deres kraft. Ligeledes med Pachamama. Der bliver stadig bedt til dem, medieret på dem og holdt ceremonier med/over dem.

Kondor vedhæng med chakrafarver, både foran og bagpå. Med perlemor og lilla skal Pachamama (Moder Jord) i midten | InkaDesign

Kondor vedhæng med chakrafarver, både foran og bagpå. Med perlemor og lilla skal Pachamama (Moder Jord) i midten

Elegant Puma sterling sølv vedhæng i sort onyx, stor. Chakrafarverne er bag på | InkaDesign

Elegant Puma sterling sølv vedhæng i sort onyx, stor. Chakrafarverne er bag på

Flot dekoreret Slange vedhæng i sølv med chakrafarver bagpå| Inka-Design

Flot dekoreret Slange vedhæng i sølv med chakrafarver bagpå

Smuk lille flyvende kolibri vedhæng med vinge og hale i lapis lazulli, sterling sølv | InkaDesign

Smuk lille flyvende kolibri vedhæng med vinge og hale i lapis lazulli, sterling sølv

Dit personlige smykke

Når du skal vælge dit personlige smykke, er det en god ide at lade intuitionen / mavefornemmelsen råde dig. Lyt til hvad din mave fortæller dig. Læg mærke til hvad dit blik falder på først.

Det er smykket, der taler til dig. Kalder på dig. Du skal bare lytte. Med dit indre øre. Ikke spekulere og regne ud. Lyt til din indre stemme, det der først popper ind i dit hoved. På den måde vi du altid finde det smykke du, rent energetisk lige nu, har mest behov for. Det smykke som kan hjælpe dig i din udvikling.

Symbolerne på smykkerne kan styrke dine svagere sider, hvis du f.eks. bruger dem i dine meditationer. Du kan enten bære smykket om halsen /ørerne til hverdag eller lægge det på maven eller holde det i hånden, lægge det på et af dine chakraer (energicentre i kroppen), når du slapper af eller mediterer. Nogen har dem også bare i lommen. Og så se hvad der sker – du kan jo blive overrasket!

Marianne Jacobsen på Machu Picchu 2013

Guide til at vælge dit personlige inka-smykke

  • Bemærk hvor dit blik falder allerførst
  • Vælg dit smykke efter din intuition
  • Tjek / følg din mavefornemmelse
  • Lad fingrene vandre langsomt hen over smykkerne – mærk hvordan de føles under din hånd. Er der noget der “taler” til dig?
  • Bagefter vil jeg fortælle dig hvad symbolet i smykker / krystallen står for – så kan du se, om det passer til noget i dit liv lige nu.

 

 

Trenden i smykkerne

Alle smykkerne er helt unikke, oftest har InkaDesign kun ét af hvert smykke. Mange er store og farverige. Og ligner bestemt ikke andres smykker!

Alle har de en symbolik og betydning fra den gamle inkatradition.

– Vi kan mærke, at trenden går mod netop denne type smykker – smykker med en historie, smykker med betydning, som giver dem en værdi udover selve metalværdien. Yderligere er inkasmykkerne perfekte til at understrege din personlige stil og skille dig lidt ud fra mængden, siger indehaver af InkaDesign, Marianne Jacobsen.

Så hun glæder sig til at vise sine smykker på helsemessen – og guide gæsterne til, hvordan de kan bruge deres mavefornemmelse til at vælge det helt rigtige smykke.

Du kan læse meget mere om historien og symbolerne på www.InkaDesign.net

Skal vi satse på piller for at blive raske?

Kemisk medicin og/eller Energi Medicin

Tænk, på vej til en seminarrække i Kbh med emnet “En ny tids biologi”, som bla. handler om hvilke energiformer der eksisterer og hvordan vores bevidsthed kan påvirke dem, kigger jeg op af muren på Panum instituttet og ser dette kæmpe banner “Forskning kan skabe ny pille” – og føler virkelig et ordentlig puf af ‘set back’.

 

Reklame for at spise flere piller

Reklame for at spise flere piller

Er det vores fremtid og den måde vi skal investere tid og penge – nye piller?

Hvad med investering i os selv og al den energi vi selv indeholder – der er ganske gratis – vi skal bare i kontakt med den – igen, og lade den arbejde for os.
Så den kan hjælpe os med både at blive raske og holde os raske. Fyldt med energi, som vi selv kan dirigere hen i vores krop, hvor vi har brug for det.

 

Muligheder og værktøjerne har vi allerede

– vi skal bare lære at bruge det – igen, kan man måske sige.
Ved hjælp af enkle værktøjer og daglige øvelser, kan vi vende vores energier, så de hjælper os bedst muligt, hele tiden. Kræver lidt øvelse, at overbevise energierne om, at de nu skal dirigeres i andre retninger, men det er ikke svært. Så behøver vi ikke al denne kemiske medicin. Ikke at skære al ting over én kam, for nogle gange kan vi ikke klare os uden lægerne og deres kemiske medicin, men for pokker, hvor kunne vi hjælpe os selv meget, og gøre meget for vores både Krop, Sind og Ånd, ved at stille spørgsmålstegn ved alt det vi indtager.

For at gå dybere i energi arbejdet, kræver det selvfølgelig også, at vi dykker ned og mærker efter hvordan vi i virkeligheden har det indeni, for at vi kan hjælpe os selv bedst muligt. Og det er måske ikke alle der er klar til det – eller ved hvordan de skal fange det an.

Men forskerne vil hellere lave en ny pille til os.
Så behøver vi vel ikke tage stilling til og mærke efter hvordan vi virkelig har det. Vi kan bare fortæller lægen lidt om vores symptomer, så får han ansvaret for os og kan fodre os med en ny pille.

Ja, jeg var egentlig lidt ærgerlig over at se dette banner. Jeg blev lidt Øv.

Jeg er selv uddannet akupunktør, tankefeltterapeut, Bachs blomsterterapeut og healer – og nu igang med en uddannelse i UK i Energi Medicin, og arbejder med mine egne energier dagligt, samt mine klienters energier.

Jeg spiser meget meget sjældent selv en pille for noget, har kunne “klare” mig med at omdirigere al det “stof” jeg har/er lavet af i forvejen.

 

HURRA for energi medicin, kroppens eget sprog.

www.eem-energimedicin.dk

24 nye øreringe i Webshoppen

Juhuu!!

24 nye øreringe du bliver nød til at se!

Hop en tur i webshoppen og se nyhederne!

Søde små øreringe med mange detaljer og udskæringer i den mere klassiske stil, flere små inkakors øreringe, både med chakrafarver og rene krystaller.

Inkakors øreringe med sodalit | Inka-Design

Inkakors øreringe med sodalit | Inka-Design

Søde øreringe med rød koral | Inka-Design

Søde øreringe med rød koral | Inka-Design

Inkakors med chakrafarver | Inka-Design

Inkakors med chakrafarver | Inka-Design

Lama øreringe i sølv og rød koral | Inka-Design

Lama øreringe i sølv og rød koral | Inka-Design

Inkakors øreringe i perlemor | Inka-Design

Inkakors øreringe i perlemor | Inka-Design

Sommerkonkurrencen, Sølvarmbånd, er i fuld gang

Lodtrækning af Sølvarmbånd

 

Inka-Design har fået varmekuller og besluttet sig for at udlodde

 

2 Peru sølv armbånd med krystaller og koraller til en værdi af kr. 895,- hver!

 

Alle der tilmelder sig nyhedsbrevet fra d. 1. juli 2014  –  31. oktober 2014 er automatisk med i konkurrencen.

Hvis du vil være med (eller bare være med på nyhedsbrevet) kan du tilmelde dig her
(du vil ikke blive spammet!)

konkurrence_2armbaand_vandret

Sommerkonkurrence – Vind 2 Peru sølv armbånd

Lodtrækningen er 100% tilfældig og foregår 2 gange over konkurrencens forløb. D. 1. september og d. 1. november.

De glade vindere får direkte besked og det blevet samtidig annonceret over Inka-Designs facebookside.