Munay Ki Riterne

Energioverførelser

 

Modtag energien fra de 9 riter.

(eller bare læs om hvad riterne kan give – med dit samarbejde)

Se kurser længere nede på siden.

 

Munay Ki Riterne er blevet givet til os, som det næste trin i menneskets udvikling, for at tilpasse og harmonisere vores vibrationer og løfte menneskets bevidsthed, – et kvantespring i menneskets udvikling.

Ifølge profetierne vil vi så opleve Tarpay Packa, – begyndelsen af en ny gylden tidsalder, hvor mennesker lever i fred og harmoni med hinanden og alle skabninger.

Munay-Ki er Ceremonierne på Shamanens vej.

 

Næste kurser:

Ingen planlagte hold, men kan du samle 4-6 mennesker, laver vi gerne et hold.

Alternativt er der flere der vælger at modtage riterne enkeltvis f.eks. med 2-3 ad gangen. Ring eller skriv, hvis du også er interesseret i det, så laver vi en privat session.

Din rejse med Munay-Ki

Rejsen med Munay-Ki, starter med indvielsen af de ni Riter.

Du vil på vores 3 dages intensive kursus blive indviet i de 9 Riter samt lære at give dem videre til andre. Du vil få titlen med dig som “Munay-Ki formidler”.

Sidst på kurset vil du modtage din egen personlige PI-stone fra Peru. Du har “haft den til låns” under selve kurset og først ved den sidste Rite, bliver den officielt din. Den vil blive indviet med din egen personlige unikke energi.
Ligeledes vil du modtage et kursusbevis.

Hvad kan de der Riter??

I 2006 blev de 9 indvielsesritualer officielt frigivet af Q’ero / Paqo’erne (inkatraditionens shamaner/Elders) – med hjælp til strukturering fra Alberto Villoldo, så os almindelige mennesker udenfor shamanernes kredse, kunne både modtage dem og give dem videre, for at få den ubetingede kærlighed de indeholder samt bidrage til at ansvaret for jorden bliver integreret i menneskeheden.

Hver rite er et kraftfuldt værktøj, en ”opgradering” af dit energisystem, som vil hjælpe dig til at ubetinget kærlighed, healing, beskyttelse og lys bliver integreret og bevaret i dit energisystem, så du kan komme tættere på din kerne og på den måde bidrage til jordens og menneskehedens udvikling.

Hver enkelte rite har sit helt eget formål, og det er derfor nogle vidt forskellige værktøjer du får, til at komme tættere på dine vejledere og på jorden. Dine synske og healende evner bliver styrket og aktiveret (hvis de ikke er det i forvejen).

Riterne er fyldt med ubetinget kærlighed og vilje (Munay) og det er som energetiske frø, der bliver plantet i dit energisystem og jo mere du arbejder og passer frøene, ved at arbejde med og udvide dig selv og din bevidsthed, jo mere vil de springe ud og fylde dit liv.

Når du først har fået Riterne vil de altid være der – du kan ikke miste dem igen.

Alle Riterne gives fuldt påklædt og med enkel håndspålægning. Det er nemt, fleksibelt og ALLE kan være med – uanset om du er ny eller har meget erfaring indenfor det spirituelle.

Efter kurset har du redskaberne til selv at formidle Riterne videre og sprede dette fantastiske værktøj til så mange som du overhovedet kan.

 

Mere om indvielsesriterne

Munay Ki er Q’ero Paqo’ernes (Shamaner/Elders) indvielsesriter. Q’eroerne er direkte efterkommere fra Inkaerne og indfødte indianere fra højt oppe i Perus hellige Andesbjerge.

Traditionelt skal man bruge mange år med hellige studier for og imellem man kan modtage disse indvielses Riter.

 

Skillevej i menneskets historie

Som nævnt at vi nu er på en kritisk skillevej i menneskets historie og at det derfor er nødvendigt at overføre disse Riter til så mange mennesker som muligt.

Profetierne fra det gamle Amerika fortæller, at der vil opstå et nyt menneske på planeten Jorden – et menneske som lever uden frygt og er ét med hans eller hendes egen indre væren. Munay-Ki er koderne til dette nye menneske. De bliver givet i form at energetiske overførelser.

Munay-Ki’s ni initieringer var indtil for år siden kun tilgængelige for Amerikas højtstående Wisdom Keepers (Elders).

 

Nøglen til et kvantespring i menneskets evolution

Munay-Ki er nøglen til at tage et kvantespring i menneskets evolution. Munay-Ki er ni energioverførelser, som på et energetisk niveau overfører de transformerende udviklingskoder (DNA) direkte ind dit lysende energifelt. Disse koder bliver læst ind i chakra systemet – de syv hovedenergicentre, som befinder sig i kroppen og er forbundet til rygraden. Forbindelsen til rygraden gør det muligt at overføre information ind i hver enkel modtagers nervesystem og hjerne.

Dette giver modtageren potentialet til – indenfor én livscyklus – at fuldføre en udviklingsproces, som ellers ville tage mange, mange generationer.

 

Munay Ki Rite i Pachamama hulen, Peru 2013

Munay Ki Rite i Pachamama hulen over Cusco, Peru 2013. Hulen symboliserer Moder Jords Livmoder. Her giver vi slip på vores tunge energi, Hoocha, fra fortiden, til jordenergien.
Don Basilio, fra Ausangate, installerer Riten i os.

9 Riter er frigivet

Der er i alt frigivet 9 Riter, og ønsket er at disse Riter kan blive overført til så mange mennesker som muligt. Når du én gang har modtaget alle 9 Riter, bedes du videregive dem til andre.

Ifølge profetierne vil vi så blive vidne til fødslen af en ny type mennesker på Jorden, – og begyndelsen til en ny og harmonisk måde at leve sammen.

“Nusta Riten” (Den 10. og  Feminine Rite) er endnu ikke frigivet, men kan fås af Doña Juanita i Pisac.

Vi er dem, som vi har ventet på!

 

Forbind dig med Riterne

Imens du oplever Munay-Ki, kan du mærke tilstedeværelsen og fornemme visdommen fra lysende væsner, som eksisterer udenfor tid og rum, fri for karma og genfødsel. Munay-Ki vil rense dit lysende energifelt for psykisk slam efter gamle traumer. Imens du øger dit energi- niveau, vil disse lysende væsner komme og guide dig.

Forbind dig med dem, og du vil med tiden være i stand til at genkalde historier, som du ikke selv har oplevet direkte, men som nu er dine.

Når du har modtaget og arbejdet med alle 9 Munay-Ki Riter, er du klar til at leve som ”Earthkeeper ”. Når en ”Earthkeeper” videregiver Munay-Ki som gave til en elev, så er det slægten af lysende væsner der overfører sig selv, og som springer fra lærer til elev, imens de læner sig imod hinanden, pande mod pande. For at overføre denne energetiske information, holder ”Earthkeeperen” helt enkelt helligt rum og virkeliggør vibrationen af det niveau han/hun ønsker at overføre.

Du kan ikke gennemgå disse initieringer for dig selv, men når du først har modtaget dem, er Riterne dine at videregive til andre, som du ønsker det. Du vil modtage din personlige Pi-Stone som bruges til at videregive Riterne.

Munay-Ki kommer fra Quechua og har som de fleste ord på det oprindelige sprog flere betydninger, – ”Jeg elsker dig” – “Kærlighedens Kraft” – “Vær den du er”.

Ceremoni stedet i Pachamama hulen, Munay Ki, Peru 2013

Ceremoni stedet i Pachamama hulen. Her ses det det store Inkakors indhugget i den store granitblok. Munay Ki, Peru 2013

Munay Ki Rite, Pachamamahulen, Don Basilio, Peru 2013

Don Basilio, Peru 2013

Mesaer ved Munay Ki Ceremoni i Pachamama Hulen, peru 2013

Mesaer ved Munay Ki Ceremoni i Pachamama Hulen, peru 2013

Mesaer ved Munay Ki Ceremoni i Pachamama Hulen, peru 2013

Mesaer ved Munay Ki Ceremoni i Pachamama Hulen, Peru 2013

» Læs mere om hver af riterne her

 

Kurser og Indvielse i De 9 i Munay-Ki Riter

 

Undervisningen:

Alle Munay-Ki Rite kurserne varer 3 dage, undervisning fredag 16.30-21, lørdag og søndag fra kl. 10 – ca. 16.30.

Du vil på kurset modtage indvielserne, lære om dem og blive trænet i at formidle dem videre til andre. Afsluttes med kursusbevis og udlevering af indviet PI-stone fra Peru

Sammen med kursusmappen får du udleveret CD med guidede visualiseringer til Riterne.

» Læs mere om hver af riterne her

Efterfølgende træningseftermiddage

Der er mulighed for efterfølgende træningsaftener i Ganløse, typisk 4-6 gange om året. Alle 9 riter bliver repeteret. Uden meditationerne. Vi bestræber os på, at være meget effektive, for ikke at bruge for lang tid på det.

 

Personlig udvikling

Hvis du ikke ønsker at kunne formidle riterne videre til andre, kan du modtage de første 8 riter til personlig udvikling.

Du kan enten få en om dagen, eller en om ugen, alt afhængig af hvor meget du ønsker at arbejde med dem. Dog skal siges, at få at modtage Harmoni riten med de 7 arketyper, forpligter du dig til at arbejde med hver af arketyperne i denne rite alene i mindst 14 dage (dvs. i mindst 14×7 dage).

Riterne 1-8 kan gives i vilkårlig rækkefølge.