Skal vi satse på piller for at blive raske?

Kemisk medicin og/eller Energi Medicin

Tænk, på vej til en seminarrække i Kbh med emnet “En ny tids biologi”, som bla. handler om hvilke energiformer der eksisterer og hvordan vores bevidsthed kan påvirke dem, kigger jeg op af muren på Panum instituttet og ser dette kæmpe banner “Forskning kan skabe ny pille” – og føler virkelig et ordentlig puf af ‘set back’.

 

Reklame for at spise flere piller

Reklame for at spise flere piller

Er det vores fremtid og den måde vi skal investere tid og penge – nye piller?

Hvad med investering i os selv og al den energi vi selv indeholder – der er ganske gratis – vi skal bare i kontakt med den – igen, og lade den arbejde for os.
Så den kan hjælpe os med både at blive raske og holde os raske. Fyldt med energi, som vi selv kan dirigere hen i vores krop, hvor vi har brug for det.

 

Muligheder og værktøjerne har vi allerede

– vi skal bare lære at bruge det – igen, kan man måske sige.
Ved hjælp af enkle værktøjer og daglige øvelser, kan vi vende vores energier, så de hjælper os bedst muligt, hele tiden. Kræver lidt øvelse, at overbevise energierne om, at de nu skal dirigeres i andre retninger, men det er ikke svært. Så behøver vi ikke al denne kemiske medicin. Ikke at skære al ting over én kam, for nogle gange kan vi ikke klare os uden lægerne og deres kemiske medicin, men for pokker, hvor kunne vi hjælpe os selv meget, og gøre meget for vores både Krop, Sind og Ånd, ved at stille spørgsmålstegn ved alt det vi indtager.

For at gå dybere i energi arbejdet, kræver det selvfølgelig også, at vi dykker ned og mærker efter hvordan vi i virkeligheden har det indeni, for at vi kan hjælpe os selv bedst muligt. Og det er måske ikke alle der er klar til det – eller ved hvordan de skal fange det an.

Men forskerne vil hellere lave en ny pille til os.
Så behøver vi vel ikke tage stilling til og mærke efter hvordan vi virkelig har det. Vi kan bare fortæller lægen lidt om vores symptomer, så får han ansvaret for os og kan fodre os med en ny pille.

Ja, jeg var egentlig lidt ærgerlig over at se dette banner. Jeg blev lidt Øv.

Jeg er selv uddannet akupunktør, tankefeltterapeut, Bachs blomsterterapeut og healer – og nu igang med en uddannelse i UK i Energi Medicin, og arbejder med mine egne energier dagligt, samt mine klienters energier.

Jeg spiser meget meget sjældent selv en pille for noget, har kunne “klare” mig med at omdirigere al det “stof” jeg har/er lavet af i forvejen.

 

HURRA for energi medicin, kroppens eget sprog.

www.eem-energimedicin.dk

Del: